Anabolen kopen

Anabolen kopen

anabolen kopen

Anabolen kopen

Anabolen kopen bij de anabolen specialist van Nederland. De Androgene Anabole Steroïden (AAS) zijn in een laboratorium vervaardigde preparaten die allemaal zijn afgeleid van het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Hoewel niet elk anabool de naam testosteron draagt, ze verschijnen onder vele merk- en productnamen, zijn ze allemaal van testosteron afgeleid. Het ene product kan hooguit meer moleculair bewerkt zijn om bepaalde effecten te max- of minimaliseren dan het andere. Dit is ook meteen de reden waarom veel gebruikers ‘stacken’, verschillende middelen tegelijkertijd gebruiken om van elk product de gewenste effecten te verkrijgen. Sommige middelen kunnen elkaars effectiviteit op deze manier versterken. In het lichaam zorgt testosteron onder andere voor de opname van eiwitten in de spiercellen. Alle spiercellen bevatten receptoren voor deze hormonen en hoe meer van die receptoren bezet zijn door testosteron, hoe meer spiergroei er plaats zal vinden. Simpel gesteld kun je zeggen dat van nature niet alle receptoren bezet zijn, laten we zeggen dat 20 procent bezet is. Wie echter méér testosteron in omloop heeft (door anabolengebruik) kan ook méér receptoren bezetten = meer opname van eiwit = meer en snellere spiergroei. Grofweg heeft een volwassen mannelijke fitnessbeoefenaar per week zo’n 70 tot 100 milligram testosteron in zijn bloedsomloop. Je kunt je dus wel een voorstelling maken wat er gebeurt wanneer je daar van buitenaf 500 milligram van maakt. Vrouwen moeten het overigens stellen met ongeveer 10 á 15mg per week.

Anabolen bestellen

anabolen kopen verschijnen zowel in injecteerbare als in orale vorm. Inmiddels zijn er ook crèmes op de markt maar vanwege de geringe dosering en de kostprijs zijn deze voor ‘sportief gebruik’ niet geschikt. We beperken ons daarom tot pillen of injecties. anabolen kopen bestellen bij de anabolen specialist van Nederland. Wie voor het eerst gaat kuren is nogal eens geneigd om voor tabletten te kiezen vanwege prikangst of omdat dat ‘minder erg is’. De waarheid is echter dat injecties altijd de voorkeur genieten. Hoewel alle anabolen kopen in meer of mindere mate belastend zijn voor de lever zijn orale middelen dat nog een keer extra, juist omdát ze oraal zijn. De lever zal immers tijdens de spijsvertering trachten de anabolen kopen te neutraliseren. Om dat te voorkomen zijn orale steroïden chemisch bewerkt om de lever te kunnen passeren. Toegevoegde hepatoxische (giftig voor de lever) stoffen houden de lever aan het werk waardoor de anabolen kopen de lever kunnen passeren. Door dit nadeel zal ook de dosering hoger moeten zijn om toch tot een effectief werkzame hoeveelheid te komen. Injecties hebben dit probleem niet. Om die reden zijn injecties relatief ‘gezonder’. Ze hoeven ten opzichte van tabletten minder hoog gedoseerd te zijn voor hetzelfde effect en zijn minder belastend voor de lever.

Welke bijwerkingen?

Wanneer anabole steroïden langer dan drie weken gebruikt worden zal het lichaam de natuurlijke testosteronproductie stoppen. Er is immers meer dan voldoende testosteron aanwezig en er is geen nood om nog meer aan te maken. Dit noemen we HPTA onderdrukking (onderdrukking van de hypothalamus pituitary testes axis). Anabolen kopen bij anabolenspecialist.nl. Deze onderdrukking is ook de reden waarom de testikels krimpen. Na beëindiging van de kuur zullen de testikels, mits er geen sprake is van (jaren)lang ononderbroken gebruik (in zulke gevallen kunnen de inactieve testikels verbindweefselen) na enige tijd weer hun normale proporties aannemen. Op de consequenties hiervan komen we verderop terug bij het onderdeel nakuren.

Verdere bijwerkingen waarmee je te maken kunt krijgen zijn:

 •  Vocht vasthouden
 •  Acné
 • Zweten
 • Overmatig libido
 • Aanhoudende (soms pijnlijke) erecties
 • Erectiestoornissen cq. (tijdelijke) impotentie.
 • Haaruitval
 • Borstvorming (gyneacomastie)
 • Prostaatvergroting
 • Hogere bloeddruk
 • Stijging cholesterol
 • Agressie
 • Toename lichaamsbeharing (voornamelijk bij vrouwen)
 • Stemverlaging (bij vrouwen)
 • Vergroting van de clitoris (bij vrouwen)
 •  Vermannelijkende botstructuur (in het gezicht, bij vrouwen)

Welke bijwerkingen in welke mate optreden zijn afhankelijk van welke middelen je gebruikt, hoe je ze gebruikt, de dosering en welke tegenmaatregelen je neemt. Anabolen worden vaak gerelateerd aan hartaanvallen, leverproblemen en kanker en hoewel we deze verschijnselen niet onder directe bijwerkingen willen scharen is het toch belangrijk er even bij stil te staan. Een combinatie van verschillende bijwerkingen kan namelijk wel van invloed zijn. Een stijgende bloeddruk met een verhoogd cholesterolniveau bijvoorbeeld is natuurlijk geen optimale situatie voor het hart en met name 17AA gealkyleerde orale steroiden zijn altijd belastend voor de lever. En hoewel er heus niet spontaan tumoren zullen ontstaan door anabolen gebruik is het wel zo dat áls je al een (beginnende) tumor hebt waarvan je wellicht het bestaan (nog) niet weet anabolen de groei daarvan wel kunnen versterken. De horror verhalen echter ten spijt, veel bijwerkingen zijn met correct gebruik en de juiste tegenmaatregelen prima te beperken. Sommige bijwerkingen zoals acné, zweten en het libido zijn echter vaak het bestrijden niet waard. Ook middelen om bijwerkingen tegen te gaan kunnen zelf ongewenste effecten hebben of een grote belasting vormen, denk aan het bijzonder leverbelastende middel roaccutane om acné te behandelen. Borstvorming daarentegen is een voorbeeld van een bijwerking die prima te behandelen is met een anti-oestrogeen middel (nolvadex etc). Haaruitval op zijn beurt is een bijwerking die te bestrijden is maar waar het tegenmiddel de effectiviteit van de kuur zelf beïnvloed (haaruitval wordt tegengegaan door o.a. Finasteride te nemen, wat de hoeveelheid DHT doet afnemen die verantwoordelijk is voor haaruitvalt. Aangezien DHT tevens een krachtige factor is voor de effectiviteit van een steroïde is de behandeling van haaruitval een keuze tussen maximale kuurresultaten en of maximaal behoud van je haardos).

Anabolen kopen ideal

Grondregel is: KUUR NIET ONDER 21 JAAR! Dit is echt het absolute minimum. Je komt op deze leeftijd net uit de puberteit en je hormonale stelsel heeft zich net gestabiliseerd. Deze stabilisatie heb je absoluut nodig wil je überhaupt kunnen herstellen na je kuur. Begin eerder en je loopt het risico dat je nooit normale natuurlijk stabiele hormoonspiegels zult krijgen. Tevens ZULLEN anabole steroïden je GROEI STOPPEN! Niet kunnen. Zullen. De epifysairschijven in je botten (bepalen je lengtegroei) sluiten wanneer je testosteronspiegel hoog genoeg is (wanneer je lichamelijke volwassenheid hebt bereikt). Gebruik je anabolen voor het zo ver is dan beperk je je eigen lengtegroei. Zorg daarnaast dat je voor je je eerste spuit zet je natuurlijke potentieel zoveel mogelijk hebt uitgebuit. Iedereen kan op natuurlijke wijze een flinke partij spiermassa aanzetten. De Mr Olympia zal te hoog gegrepen zijn maar wel een zodanig fysiek dat ze volledig gekleed op straat herkend worden als iemand die fanatiek met gewichten traint. Naar onze mening zou je minimaal 10% (liefst 20) meer moeten wegen dan het aantal centimeters boven de meter met een vetpercentage niet hoger dan 15%. Als je 1.80 meter bent en 80kg weegt moet je niet eens aan kuren denken maar je voeding en training onder de loep nemen en proberen eerst eens minimaal 88kg te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *