Voordelig slaapmiddelen kopen zonder recept

Zo’n 10% van de Nederlanders heeft last van chronische slapeloosheid. De officiële naam voor chronische slapeloosheid is insomnie of insomnia. Er is sprake van chronische slapeloosheid wanneer je minstens drie nachten per week gedurende drie maanden moeite hebt met inslapen en/of doorslapen. Hierdoor wordt er hinder ondervonden in het dagelijks functioneren.

Slaapproblemen kunnen voortkomen uit geestelijke- en lichamelijke problemen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u veel zorgen, stress en/of spanning hebt. Ook kan jeuk of pijn ervoor zorgen dat u ’s nachts niet (goed) kunt slapen. Bij slapeloosheid is het belangrijk dat de achterliggende oorzaak ook aangepakt wordt. Een goed ritme is van groot belang. Gezond eten, genoeg bewegen en ’s avonds geen koffie drinken.

Wanneer maatregelen niet helpen kan er tijdelijk een medicijnen worden voorgeschreven door de huisarts. Dergelijke slaapmiddelen hebben een (spier)ontspannende werking. Deze vallen onder de zogenoemde benzodiazepinen, een verzamelnaam voor dergelijke (slaap)middelen. Deze geneesmiddelen kunt u verkrijgbaar via de apotheek, maar kunt ook online bij ons bestellen.

Welke soorten slaapmiddelen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten slaapmiddelen. Dormicum, Flurazepam, Lormetzepam, Oxazepam, Temazepam, Zolpidem, Zopiclon. Flurazepam, Lormetzepam hebben een langdurige werking, lees meer hierover op de productpagina. Deze slaapmiddelen zijn verkrijgbaar via onze webshop. Wees erop alert dat slaapmiddelen meestal bijwerkingen veroorzaken. Zo is het niet toegestaan om met dergelijke medicijnen te autorijden.

Het kopen van slaapmiddelen

Slaapmiddelen zijn ook online verkrijgbaar. Hier zitten echter ook veel nepmedicijnen tussen. Koop daarom nooit zomaar (goedkope) medicijnen online. Zorg dat u bij een goede webshop geneesmiddelen bestelt. Overleg altijd met de huisarts bij slaapproblemen. Deze kan bekijken welk geneesmiddel het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Niet alle benzodiazepinen gaan namelijk samen met andere medicatie. Er kunnen hele andere (bij)werkingen optreden. Lees de gebruiksaanwijzing door en bekijk wat eventuele bijwerkingen van een medicijn zijn.

AnabolenSpecialist.nl is een online webshop waar u veilig en gemakkelijk medicijnen online kunt bestellen. Door het online aanbieden van medicijnen, wordt het voor de klant gemakkelijker en laagdrempeliger om medicijnen te bestellen. Zo hoeft u niet meer naar de apotheek om daar vervolgens weer te wachten tot ze de medicijnen hebben. Op onze webshop heeft u volledige privacy.

Onze slaapmedicijnen