Wat is testosteron?

Testosteron is een androgene hormoon verantwoordelijk voor de ontwikkeling van spieren, gezonde botten en sterkte bij zowel mannen als vrouwen. Testosteron bindt aan eiwitten in de organisatie met albumine en globuline, die aan het oppervlak van spieren liggen. Lage niveaus van testosteron in beide geslacht kan fysieke bijwerkingen, zoals verlies van botdichtheid of spiermassa. Wat meer is, te weinig testosteron heeft ook een mentale effect als het kan leiden tot ernstige vermoeidheid, verlies van libido, en zelfs depressie in de tijd. Hoewel algemeen bekend als de “mannelijke hormoon”, recente studies tonen aan dat vrouwen met te weinig testosteron in hun lichaam lijden onder de dezelfde nadelige gevolgen.

Wat is Testosteron Enanthate (Enanthaat)?

Testosteron enanthate (enanthaat) is een langzaam werkende synthetisch testosteron vorm van het mannelijke geslachtshormoon. Het kan gestackt worden met andere producten, maar ook individueel genomen worden.

Het voordeel van deze bijwerkingen is dat het een extreem anabolische werking heeft op het lichaam wat de spiermassa en kracht enorm doet vergroten. De oestrogeen bijwerkingen zorgen voor een verhoogde groeihormoon afgifte in het lichaam. Testosteron enanthate werd als eerst geïsoleerd uit een dierlijke bron en in 1960 werd voor het eerst de enanthate ester op markt gebracht en werd zeer populair vanwege de mooie halveringstijd wat een zeer stabiele bloedwaarde gaf.

Hoe wordt Testosteron Enanthate gebruikt?

Testosteron Enanthate is te gebruiken in zowel een cut kuur als een bulk kuur. Het heeft een halveringstijd van tien dagen in het lichaam met de enanthate ester. Testosteron is bij verstandig gebruik langere tijd en met een hogere dosis te gebruiken zonder schadelijke gevolgen.

Meestal word deze vorm van testosteron 1 maal per week geinjecteerd of 2 maal per week door het te verdelen over de week. Testosteron is de best mogelijke spiermassa bouwer die dan ook beschikbaar is en is een uiterst effectief middel als het aankomt op spieropbouw, kracht en het verliezen van vet. Voor medisch advies raadpleeg je altijd eerst je arts.

Testosteron Enanthate dosering:

  • Effectieve dosis voor mannen: 500-2000mg per week

Testosteron Enanthate kopen