Wat is testosteron?

Testosteron is een androgene hormoon verantwoordelijk voor de ontwikkeling van spieren, gezonde botten en sterkte bij zowel mannen als vrouwen. Testosteron bindt aan eiwitten in de organisatie met albumine en globuline, die aan het oppervlak van spieren liggen. Lage niveaus van testosteron in beide geslacht kan fysieke bijwerkingen, zoals verlies van botdichtheid of spiermassa. Wat meer is, te weinig testosteron heeft ook een mentale effect als het kan leiden tot ernstige vermoeidheid, verlies van libido, en zelfs depressie in de tijd. Hoewel algemeen bekend als de “mannelijke hormoon”, recente studies tonen aan dat vrouwen met te weinig testosteron in hun lichaam lijden onder de dezelfde nadelige gevolgen.

Wat is Testosteron Propionate (propionaat)

Testosteron Propionate (propionaat) moet op zijn minst om de dag geinjecteerd worden vanwege de korte halfwaardetijd. Testosteron propionate is een snelwerkende variant ester en is een op olie gebaseerde vorm van injectie die een androgene effectieve activiteit heeft dat direct werkt.  Je zal daar door ook minder vocht vasthouden dan met een enanthate of cypionate esther.

Het middel heeft een halfwaardetijd van 4 tot 5 dagen en dient voor een stabiele bloedwaarde om de dag te worden geïnjecteerd. Het is een androgeen anabolen steroïde en word in de medische wereld gebruikt bij mannen in behandeling met een lage testosteron spiegel. Oorspronkelijk werd het ook gebruikt voor vrouwen als behandeling tegen borstkanker.

Effect van Testosteron Propionate
Het effect van de Testosteron is de spieren helpen groter en sterker te maken. Het heeft ook een enorm effect op het verbranden van vet in het lichaam en een verbeterde regulatie van rode bloedcellen. Het helpt de eiwitsynthese te verbeteren in de spieren en het stikstofatoom uit te breiden.

Testosteron Propionate combineren (stacken)
Wanneer enkel Testosteron gebruikt wordt zorgt het voor veel spiermassa en spierkracht. Met toevoeging van masteron/winstrol/primobolan/anavar met trenbolone win je droge spiermassa en spierkracht. Testosteron-only is een veel voorkomende beginnerskuur. Toevoeging van deca, boldenone, dianabol of oxymetholone zorgt voor een goeie bulkkuur.

Testosteron Propionate dosering:

  • Effectieve dosis voor mannen: 100-500 mg om de dag

Testosteron Propionate kopen